Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Από την λήξη του Β! ΠΠ ως το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ , το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα. Μετά την 21ην Απριλίου 1967 το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία . Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά- δειλά ένα νέο με την μορφή:

α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν . Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ως την αυτοδιάλυση της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας. Κατ'; ουσίαν έγινε μετάλλαξη του Παρακράτους εκείνου σε νέο προσαρμοσμένο στους καιρούς της Μεταπολίτευσης και της διάλυσης της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος , φόβο , αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας , όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών τάξεων , (όπως λ. χ απεργών, εργαζομένων, φοιτητών , ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις κ. α) Οι αναρχικοί κουκουλοφόροι στόχο τους είχαν α/ τις πορείες της εργατικής τάξης , β/τις παραγωγικές τάξεις, (όπως λ.χ εμπόρους, τράπεζες, εταιρείες, τουρισμό κ. α) γ/ το φοιτητικό κίνημα και γ/ τα όργανα της τάξεως και την ησυχία του τόπου.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος εξουσίας ή στην αντιπολίτευση, έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς , διότι εμπόδιζαν το κοινωνικό κίνημα να εκφρασθεί και φαλκίδευε την προβολή των αιτημάτων του μέσω των ΜΜΕ. Ιδιαίτερη ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του. Τούτο διατηρούσε συγγενικούς δεσμούς με τους αναρχικούς, ένεκα της κοινής αντιδικτατορικής δράσεως των . Όμως ο ΣΥΝ συνδέθηκε επί μονίμου βάσεως ιδεολογικά και συναισθηματικά με τους αναρχικούς . Τους αγκάλιασε, τους στήριξε ιδεολογικά και επέτρεψε υπόγειες διαδρομές μεταξύ των αναρχικών οργανώσεων και του ΣΥΝ. Η δράση των Αναρχικών υπήρξε ολέθρια για το κοινωνικό κίνημα, την οικονομική ανάπτυξη και την Παιδεία μας. Και τούτο διότι τα ΜΜΕ πάντα αγνοούσαν την ουσία των κοινωνικών αιτημάτων και παρουσίαζαν μόνον την οχλοκρατική και τρομοκρατική δράση των αναρχικών . Ως το 2003 το Παρακράτος των Αναρχικών έδρασε παράλληλα με το Παρακράτος της Τρομοκρατίας ( 17Ν ) και οι πληροφορίες έφεραν ταύτα ως συγκοινωνούντα δοχεία , κυρίως για την στρατολόγηση των στελεχών της 17Ν από τον χώρο των Αναρχικών . Όμως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η στρατηγική τούτων εχαράσσετο από κάποια υψηλότερη αρχή . Το παρακράτος έχει έξωθεν διασυνδέσεις Ο σκοπός και οι επιδιώξεις του είναι :

1/ Ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης,

2/ Η παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού κινήματος

3/ Ο έλεγχος του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος,

4/ Ο εκφοβισμός και η παράλυση της Αστυνομίας, το ξεκουρέλιασμα νόμων και θεσμών

5/ Η διάβρωση και διάλυση του Εθνικού Κράτους και απαξίωση του κέντρου της Αθήνας

6/ Ο εκμαυλισμός της Νεολαίας (διάδοση αναρχίας, ναρκωτικών , πορνείας κ.α)

7/ Η αμφισβήτηση της Εδαφικής μας Ακεραιότητος(Εθνική μειοδοσία -συνηγορία υπέρ λαθρομεταναστευτών, βεβήλωση της σημαίας κ.α)

8/ Η διάβρωση των διαχρονικών Αξιών (κάψιμο Ελληνικών κλασικών βιβλίων )

9/ Η παρεμπόδιση της διακινήσεως των ιδεών στα ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολεία και η υποβάθμιση της Παιδείας

10/ Τέλος, η εξασθένιση της Δημοκρατίας σε βαθμό ώστε να ζει κάτω από τον φόβο του Παρακράτους.

Κοντολογίς το Παρακράτος αυτό μοιάζει με τα Ναζιστικά SS και τηρουμένων των αναλογιών συμπεριφέρεται όπως αυτά για την:

1/ Στερέωση της Σιωνιστικής Κατοχής στην Ελλάδα

2/ Παρεμπόδιση Αναγεννήσεως και προόδου της Ελλάδος

Ως γνωστόν η χώρα μας τελεί υπό Εβραίο-Μασονική Κατοχή , στυγνότερη όλων, με εξαίρεση εκείνης των ΗΠΑ . (Εκεί η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Ο Αμερικανικός λαός είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της Κατοχής.) Η Σιωνιστική - πλουτοκρατική άρχουσα τάξη που ελέγχει τον κόσμο εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό Πολιτισμό, διότι αυτός εμπεριέχει: την Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Συνένωση- Συνεργασία των λαών, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αξιοπρέπεια του Ατόμου , Διάλογο, Μέτρο (Μετριοπάθεια) , Αμφισβήτηση , Ανεξιθρησκία, Οικολογία , το Ωραίο, την Αλήθεια, Επιστήμη- Τέχνη κλπ . Ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύει η Ιουδαιο-Μασονική και Σιωνιστική δογματική ιδεοληψία της Βίβλου και των Μυστικών Στοών (Μπίλντερμπεργκ, CFR, Τρίπλευρη Επιτροπή , των 40'; Σοφών, του Ανώτατου Ισραηλινού Συμβούλιου, του ECHELON , των Διεθνών Οργανώσεων , ΜΚΟ κλπ) Είναι παράδοξο ότι η Ελλάς που έδωσε 1,3 δις Ευρώ για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων , αδυνατεί να ξηλώσει το Παρακράτος των Εξαρχείων . Αυτούς έπρεπε από καιρό να τους είχε στείλει σε κάποιο νησί προς αναμόρφωση , ώστε να ηρεμήσουμε. Προ παντός πρέπει να συμφωνήσουν τα κόμματα αν θέλουν την τάξη και ασφάλεια ή όχι.

Ένα πελώριο προπαγανδιστικό, τρομοκρατικό και εγκληματικό δίχτυ -του σιωνιστικού Όφεως- έχει κουλουριασθεί γύρω από τον πλανήτη μας και απειλεί τη ζωή μας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταλυθεί . Τα κόμματα της αριστεράς συνεργάζονται πολιτικά μαζί του. Ο Νόμος έχει περάσει στο Αναρχικό και στο Ιουδαιοχριστιανικό Παρακράτος (Για αυτό θα γράψουμε αργότερα) Συνέλληνες οργανωθείτε για να αποτινάξουμε την ξένη Κατοχή. Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :